Ontdek de wereld in één dag op Vakantiebeurs Breda!

Zondag 24 november 2019 – 11.00 – 16.00 uur – Rat Verlegh Stadion (NAC Breda)

U kunt zich binnenkort inschrijven

Dit jaar is het weer zover. Op 24 november 2019 dompelt u zich onder in al het moois dat de reiswereld u te bieden heeft. U bent van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion (NAC) voor een gezellige zondag in Breda. Wij kunnen niet wachten! Komt u ook?

De Vakantiebeurs Breda wordt georganiseerd door Pelikaan Reizen en Reisburo Relik & van Hooft. Deze dag staat geheel in het teken van de mooiste reizen. Wij inspireren u en nemen u mee op een ontdekkingstocht waarbij verschillende reizen en organisatoren de revue passeren. Er is voor elke reisliefhebber wat wils. Van relaxte busreizen door ons prachtige Europa tot vliegvakanties naar de zon voor het hele gezin, en van huwelijksreizen naar de Malediven tot avontuurlijke reizen door Fins Lapland. De kans is groot dat er na deze dag weer een nieuwe bestemming op uw wensenlijstje belandt!

Droom, ontdek, ga!

Op zondag 24 november 2019 gaat u volop dromen en ontdekken op Vakantiebeurs Breda. De hele dag staat in het teken van de mooiste reizen. Daar krijgt u vakantiekriebels van! Bent u er nog niet helemaal aan uit waar de reis heen gaat? Geen probleem, want u raakt gegarandeerd geïnspireerd door de mensen die op alle mooie plekken van de wereld zijn geweest! Verschillende gerenommeerde specialisten uit de branche delen graag hun expertise met u. Als u wilt, kunt u geheel gratis een bevlogen presentatie bijwonen over die ene mooie reis. Ook heeft u dit jaar de mogelijkheid om uw vakantie ter plaatse te boeken. Eén ding is zeker: uw vakantie begint al tijdens Vakantiebeurs Breda!


Prijzen winnen?

Het zal u maar overkomen… U loopt op de beurs, doet mee aan de loting en u gaat naar huis met twee vliegtickets naar de bestemming van uw dromen! Het kan! Vakantiebeurs Breda verloot in samenwerking met haar partners de fantastische prijzen. Vorig jaar gingen de gelukkige winnaars naar huis met:

 • 2x Transavia vliegtickets met vertrek vanaf Eindhoven
 • 2x Jet Airways tickets naar India of Toronto
 • 1x Week in een villa met zwembad van Interhome in Spanje

Ziet u het ook wel zitten om zo’n prijs te winnen op Vakantiebeurs Breda? Verzeker uzelf dan van een plaatsje en ben erbij op 24 november!


Mis het niet!

De Vakantiebeurs Breda begint over:

Landenpresentaties

Het programma volgt snel.
 • Zaal 1

  Nassau Lounge

 • Zaal 2

  1912 Lounge

 • Zaal 3

  Beatrix Lounge

 • Zaal 4

  Mark en AA-Lounge

Deelnemers

Dit waren de deelnemers van Vakantiebeurs Breda 2018